Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra
White's Fashion And Christmas

Gjerdan në formë kryqi me bizhuteri për burra dhe gra

Regular price $1.26

Informacioni i produktit:
Procesi i trajtimit: Diamant
Ngjyra: Argjend [gjatësia zinxhiri 48cm], Ari [gjatësia e zinxhirit 48cm], argjendi [gjatësia e litarit lëkure 48cm], Ari [gjatësia e litarit lëkure 48cm] Argjendi [varëse kryq], Ari [varëse kryq]
Materiali i varëses: Aliazh
Materiali: Aliazh
Forma: Gjeometri
Perimetri: 21cm (përfshirë)-50cm (përfshirë)


Lista e paketimit:
Gjerdan * 1
Imazhi i produktit: