Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje
White's Fashion And Christmas

Dekorime kalendarike prej druri për Krishtlindje

Regular price $23.66

Parametri i produktit
Emri i produktit: kabineti i kalendarit të Krishtlindjeve
Madhësia e produktit: 38x30x5cm
Stili i mallit: kabineti i kalendarit
Paketimi i mallrave: paketimi i qeseve opp

Kujtesë e ngrohtë që të gjitha madhësitë maten manualisht, gabimet dhe dallimet e ngjyrave janë normale, ju lutem kuptoni!