Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve
White's Fashion And Christmas

Triko femrash me jakë të Krishtlindjeve

Regular price $24.20

Emri i pëlhurës: Akrilik
Përbërja kryesore e pëlhurës 2: Pambuk

madhësia Mëngë bust Gjatësia
Një masë 73 136 69
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.

2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.

3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.