Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve
White's Fashion And Christmas

Ornamentet e pemës së Krishtlindjes Hark për dekorimin e Krishtlindjeve

Regular price $0.90

Informacioni i produktit:

Materiali: Poliestër
Madhësia: 5 cm
Ngjyra: ari i kuq argjend
Kategoria: Dekorime për Krishtlindje
Procesi: Gjysëm manual dhe gjysmë mekanik

Lista e paketimit:

Fjongo*1