Pizhame familjare me triko Krishtlindjesh
Pizhame familjare me triko Krishtlindjesh
Pizhame familjare me triko Krishtlindjesh
Pizhame familjare me triko Krishtlindjesh
Pizhame familjare me triko Krishtlindjesh
White's Fashion And Christmas

Pizhame familjare me triko Krishtlindjesh

Regular price $52.44

Informacioni i produktit:
Materiali: lëmues
Stili: hipi
Ngjyrë: E bardha


Informacioni i madhësisë:
Madhësia: S/M/L/XL

Madhësia e babait: M/L/XL

Madhësia e veshjeve për fëmijë 2 vjet / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 vjet

Madhësia Bel Busti Sup
S 95 96 41
M 99 99 42
L 103 103 43
XL 107 107 44
madhësia e babait
M 110 110 46
L 116 116 48
XL 122 122 50
Madhësia e veshjeve për fëmijë
12*18 cm 60 60 25
2Y 61 62 25
3V-4V 65 66 27
4V-5V 67.5 68.5 28
6V-7V 72.5 73.5 30


Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:

Pizhame prind-fëmijë X1


Imazhi i produktit: