Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri
White's Fashion And Christmas

Kuti me çanta karamele për Krishtlindje Dhurata për fëmijë për Vitin e Ri

Regular price $10.96

Përmbledhje:
Ky është një kavanoz ëmbëlsirash me temë Krishtlindjesh. E bërë nga materiali cilësor, ai
është jo toksike dhe e qëndrueshme. Kutia e pastër e karamele është e përkryer për karamele,
biskota, çokollatë etj. Kapaku i lodrës është i lezetshëm, festiv për Halloween
dekorim apo ndonjë festë, festë festivali.

Specifikim
Materiali: PVC + fanellë
Madhësia: Të moshuar: 7*cm17cm
Stili: plak, burrë dëbore, dre, pinguin, burrë me xhenxhefil
Kategoria: Kavanoz karamele për Krishtlindje
Procesi: Gjysmë manual dhe gjysmë makineri

Përmbajtja e paketës:

Çanta dhuratash për Krishtlindje*1