Triko pulovër e Krishtlindjeve
Triko pulovër e Krishtlindjeve
Triko pulovër e Krishtlindjeve
Triko pulovër e Krishtlindjeve
Triko pulovër e Krishtlindjeve
Triko pulovër e Krishtlindjeve
White's Fashion And Christmas

Triko pulovër e Krishtlindjeve

Regular price $23.36

Përbërja kryesore e pëlhurës 2: Pambuk
Përmbajtja e përbërësit kryesor të pëlhurës: 51%-70%
Përbërja kryesore e pëlhurës: fibër poliester (poliester)
Përmbajtja e përbërësit kryesor të pëlhurës 2: 30%-50%
Modeli: Printim
Teknologjia e trikove: thurje

te
Vjeshtë 2020

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.