Triko për burra të thurur me xhaketë e Krishtlindjeve
Triko për burra të thurur me xhaketë e Krishtlindjeve
Triko për burra të thurur me xhaketë e Krishtlindjeve
Triko për burra të thurur me xhaketë e Krishtlindjeve
Triko për burra të thurur me xhaketë e Krishtlindjeve
White's Fashion And Christmas

Triko për burra të thurur me xhaketë e Krishtlindjeve

Regular price $22.08

Informacioni i produktit:

Lloji i jakës: xhaketë
Gjatësia e mëngës: mëngë të gjata
Trashësia: e përgjithshme
Stili: koha e lirë
Detajet e stilit: Jacquard
Emri i pëlhurës: Akrilik
Procesi: Jacquard
Ngjyra: e kuqe, gri, e zezë
Madhësia: M, L, XL, XXL


Informacioni i madhësisë:


Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.

Lista e paketimit:

Triko*1


Fotografia e produktit: