Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur
White's Fashion And Christmas

Dekorimi i Krishtlindjeve Pikturë me vetëngjitje në mur

Regular price $10.12

Informacioni i produktit:

Kategoria e furnizimit: vend
Lloji: Ngjitëse
Materiali: PVC
Stili: vetëngjitës
Përbërja e nivelit: 3 nivele
Stili: Amerikan
Përdorimi: Dekorimi
Objekti i aplikueshëm: Unisex
Pushimi i aplikueshëm: Krishtlindjet

Ngjyrë:
A: XL6617 e artë 45*60CM
B: XL6618 e artë 45*60CM
C: JC820-53*37.2CM


Karakteristikat:

Zbukuroni dekorimin dhe shtoni atmosferën festive


Lista e paketimit:

Ngjitëse dekorative*1


Imazhi: