Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher
White's Fashion And Christmas

Dekorimi i pemës së Krishtlindjes Dreamcatcher

Regular price $10.06

Informacioni i produktit:
Ngjyra: Flokë dëbore me ngjyrë AB-Diamant, topth akrilik bore me ngjyrë AB, rruazë bore me majë akrilike me ngjyrë AB, Flokë dëbore akrilike me ngjyrë AB-Syri i kalit, Set me katër pjesë flokësh bore akrilik me ngjyrë AB
Informacioni i madhësisë: Gjerësia e flokeve të mëdha të borës është 9 centimetra, dhe gjerësia e flokeve të vogla të borës është 4 5 centimetraLista e paketimit:
Varëse rrobash X1PCS


Imazhi i produktit: