Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
Triko Krishtlindjesh për fëmijë
White's Fashion And Christmas

Triko Krishtlindjesh për fëmijë

Regular price $27.42

Teknologjia e pëlhurës: trajtim i butë, qeth
Modeli: Film vizatimor
Trashësia: qeth

Elementet: Film vizatimor

Standardi i kampionimit AQL: 1.0
Katrani me qepje të sheshtë makine 12~14 qepje/3cm: Po
Nëse fijet e flokëve/të mbetura janë prerë: pjesa e dukshme është shkurtuar
Emri i pëlhurës: pa lesh kashmiri
Përbërja kryesore e pëlhurës: pambuk

e kuqe A: E kuqe me jakë gjysmë të lartë


1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.

2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.

3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.