Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë
White's Fashion And Christmas

Boys Girls Cubby Playhouse Dhurata për fëmijë Kalaja e lodrave në natyrë

Regular price $29.44

Përmbledhje:
TENDA E FUNDIT DINOSAUR: Ilustrime të detajuara të gjalla në pjesën e jashtme dhe të brendshme të tendës do ta lejojnë imagjinatën e fëmijës suaj të fluturojë dhe të zhurmojë!
KONFIGIMI DHE PASTRIMI I LEHTË: Tenda e lehtë mund të hapet dhe vendoset në vetëm pak minuta. Gjithashtu mund të paketohet kompakt në çantën e transportit të përfshirë për ruajtje ose udhëtim. Na pastroni lehtë me një leckë të lagur dhe sapun të butë.
CILËSIA E LARTË: Pëlhura poliestër dhe printimi janë jo toksike dhe rezistente ndaj ujit. Pëlhura dhe shufrat prej tekstil me fije qelqi janë të forta dhe të qëndrueshme. Dy dritare rrjete për ajrosjen e ajrit ndihmojnë në mbajtjen e fëmijëve të freskët dhe u mundësojnë prindërve të monitorojnë fëmijët e tyre.
GJITHASHTIRËS: tenda e lojërave do të përshtatet në çdo hapësirë ​​të brendshme ose të jashtme. Bën një dhuratë të mrekullueshme për ditëlindje ose Krishtlindje për djem, vajza dhe fëmijë të të gjitha moshave. Shtesë perfekte për takimet e lojërave, festat e ditëlindjeve, ngjarjet tematike, karnavalet.
HAPËSIRË EKSKLUZIVE: tenda e lojërave do të përshtatet në çdo hapësirë ​​të brendshme ose të jashtme. Kjo është një zonë e mrekullueshme e lojërave në qendër aktiviteti për fëmijët që të pushojnë, të lexojnë libra, të pretendojnë të luajnë, të ruajnë dhe të luajnë lodrat e tyre të preferuara. I pershtatshem per femije nga mosha 3 vjec e lart.

Specifikim
E aplikueshme për: vajza, djem
Karakteristikat: E ngrohtë në shtrat
Paketimi: në thes
Materiali i lodrës: 190 T
Mosha e aplikueshme: Fëmijë (4-6 vjeç)

Përmbajtja e paketës:
1 * fëmijët luajnë tendë