Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm
Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm
Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm
Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm
Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm
Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm
Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm
White's Fashion And Christmas

Stili bazë për femrat xhup të rastësishëm

Regular price $32.54

Informacioni i produktit:
Modeli: shkronja/numra/tekst
Ngjyra: e bardhë, gri
Madhësia: S, M, L
Lloji i mëngëve: mëngë të rregullta
Përbërja kryesore e pëlhurës: Poliestër
Gjatësia e mëngës: mëngë të gjataShënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.Lista e paketimit:
Top * 1, pantallona * 1Imazhi i produktit:
Njësia: CM