Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër
White's Pet Supplies and Fashion

Lodra për ahengje familjare Lojëra udhëtimi Djem Vajzat Puzzle Buliding Blocks Lodër

Regular price $7.30

Përmbledhje:

1. Blloqet e ngjyrave do t'i ndihmojnë fëmijët të mësojnë ngjyrat dhe të trajnojnë përqendrimin e fëmijëve, aftësinë e të menduarit, aftësinë logjike, aftësinë praktike, aftësinë e koordinimit të syve dhe dorës dhe durimin përmes lojërave.
2. Lodrat e grumbullimit janë lodra të thjeshta dhe të gjithanshme, por ato tërheqin gjithmonë vëmendjen e fëmijëve dhe të rriturve.
3. Çdo fëmijë apo të rritur pëlqen të grumbullojë enigma ose të përdorë blloqe të vogla të lezetshme si lodra me fund të hapur. Shumë lojtarë luajnë lojëra në bashkëpunim, promovojnë komunikimin dhe përmirësojnë aftësitë sociale të fëmijëve, dhe bashkëpunimi dhe përfundimi i lojës me prindërit do të rrisë shumë marrëdhënien prind-fëmijë. Gjithashtu, shijoni lojërat e festave ose pijeve.
4. E bërë nga plastika. Krahasuar me stakerat prej druri, nuk ka rrezik që të zhvishet bojë dhe të dëmtohet boja dhe nuk është e lehtë të thyhet.
5. Rekomandohet për fëmijë dhe të rritur nga 3 vjeç e lart, një dhuratë e shkëlqyer për Krishtlindje, ditëlindje, festa, Vitin e Ri dhe shpërblime.


Informacioni i produktit:

Emri i produktit: Blloqe ndërtimi të bilancit
E pershtatshme per moshat 3 vjec e lart
Materiali i produktit: plastikë
Madhësia e paketimit: 26.5*26.5*5CM
Aksesorët e produktit: 1 shasi, 1 bazë, 16 blloqe ndërtimi


Lista e paketimit:

1 shasi, 1 bazë, 16 blloqe ndërtimi