Lodra për banjë për foshnjat Dolfin patë me vizatime të lezetshme që noton me orar
Lodra për banjë për foshnjat Dolfin patë me vizatime të lezetshme që noton me orar
Lodra për banjë për foshnjat Dolfin patë me vizatime të lezetshme që noton me orar
Lodra për banjë për foshnjat Dolfin patë me vizatime të lezetshme që noton me orar
Lodra për banjë për foshnjat Dolfin patë me vizatime të lezetshme që noton me orar
Lodra për banjë për foshnjat Dolfin patë me vizatime të lezetshme që noton me orar
White's Fashion And Christmas

Lodra për banjë për foshnjat Dolfin patë me vizatime të lezetshme që noton me orar

Regular price $2.40

Vështrim i përgjithshëm
Pamja e bukur dhe ngjyra e ndritshme do të jenë të lehta për vëmendjen e fëmijëve tuaj.
Këto lodra të lezetshme të banjës do t'i bëjnë fëmijët tuaj më shumë qesharak.
Përmirësoni aftësinë atletike të foshnjave tuaja duke luajtur me këto lodra të banjës. Dhe foshnjat tuaja do të dashurohen duke bërë një banjë.
Këto lodra për banjë për fëmijë kanë pamje të lezetshme dhe madhësinë e duhur për dorën e vogël dhe gishtat e vegjël.
Lodrat e vaskës të bëra nga ABS miqësore me mjedisin, të sigurta, jo toksike, të qëndrueshme dhe pa zbehje ngjyrash.
Lodra më e mirë e notit ka një lëvizje të shkëlqyeshme.
Vetëm lodra e banjës, demonstrimi i aksesorëve të tjerë në foto nuk përfshihet.

Specifikim
Materiali: ABS
Funksioni: Not me sahat
Specifikimi: 10*6*8cm
Paketimi: qese OPP
Zhvillimi i aftësive: zhvillimi emocional, vizual, intelektual,

Përmbajtja e paketës
1 x lodër për banjë