Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj
White's Fashion And Christmas

Triko e vjetër e larë me të gjitha ndeshjet për meshkuj

Regular price $19.78

Informacioni i produktit:
Modeli: Film vizatimor
Ngjyra: E zezë
I përshtatshëm për personat: adoleshentë
Madhësia: M,L,XL,2XL
Emri i pëlhurës: pambuk i pastër
Gjinia e aplikueshme: Mashkull

Madhësia:


Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.

Lista e paketimit:
Top për meshkuj *1 Imazhi i produktit: