3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla
White's Fashion And Christmas

3 copë kostum sportiv për femra Xhup dhe jelek me xhepa të lirë dhe pantallona të holla

Regular price $80.00

Përmbledhje:
Dizajn unik, elegant dhe i bukur.
Material i mirë, veshja e rehatshme.
Shumëllojshmëri ngjyrash, çdo zgjedhje.

Informacioni i produktit:
Përbërja kryesore e pëlhurës: poliestër (fibër poliestër)
Ngjyra: gri e hapur, blu, blu e hapur, bordo, e zezë, vjollcë e thellë, gri e errët.

Informacioni i madhësisë:
Madhësia: S,M,L,XL,2XL,3XL.


Shënim:
1. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Top*1, pantallona *1, Top tank * 1

Imazhi i produktit: