String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
String i dritave LED të Krishtlindjeve.
White's Fashion And Christmas

String i dritave LED të Krishtlindjeve.

Regular price $6.22

Përmbledhje:

  • Krejt e re dhe me cilësi të lartë.

  • Varg drite LED me cilësi të lartë me elementë Krishtlindjesh.

  • Dritë e pastër, shkëlqim i lartë, jo i lehtë për t'u djegur dhe këputur, është i sigurt.

  • Me një atmosferë të fortë Krishtlindjesh, ju dhe familja juaj do të keni një mbledhje të këndshme dhe gazmore.

  • E përkryer për Krishtlindje, shtëpi, bar, dhomë, festë dhe festime të tjera, mund ta varni lehtësisht në mure, dritare, dyer, dysheme, pemë, bar, etj.


Informacioni i produktit:
Faktori i fuqisë: 0.6 W
Fusha e përdorimit: Dekorimi i Krishtlindjeve
Temperatura e ngjyrës: 3500
Tensioni i hyrjes: ≤ 36
Materiali i guaskës: PVC
Madhësia: 4.5 cm
Niveli i mbrojtjes: IP42
Modelimi: Festivali
Fuqia: [Modeli i baterisë 1,5 metër 10 llambë], [modeli i baterisë me llambë 3 metër 20], [Modeli USB me llambë 3 metër 20]


Lista e paketimit:
Dritat*1
Imazhi i produktit: