Politika e transportit

Pasi porosia të dërgohet, do të merrni një email njoftimi që përmban detajet e korrierit dhe numrin e përcjelljes. Porositë dorëzohen brenda rreth 10-12 ditë pune. Ne synojmë t'i përmbushim këto kohë dorëzimi, por gjatë periudhave të ngarkuara (përfshirë shitjet) dërgesat mund të zgjasin pak më shumë. Ju lutemi vini re se ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për asnjë nga paketat e humbura ose të vjedhura si rezultat i ndonjë udhëzimi specifik të dorëzimit të lënë për transportuesin.

*Dërgimet ndërkombëtare mund t'i nënshtrohen taksave, detyrimeve dhe tarifave doganore të importit, të cilat vendosen sapo paketa juaj të arrijë në vendin e destinacionit dhe janë përgjegjësi e marrësit.

Kostot e transportit janë të pakthyeshme ose të pranueshme për kredi në dyqan